Jumaat, Mac 11, 2011

ANUGERAH SERI ANGKASA

TAHNIAH, TAHNIAH, TAHNIAH buat DJ LIN SURIA CINTA SURIA FM atas KEMENANGAN ANUGERAH DJ RADIO WANITA TERBAIK DAN ANUGERAH RANCANGAN INTERAKTIF RADIO TERBAIK.

Alhamdulillah berkat doa semua peminat Suria Cinta, Dj Lin berjaya meraih dua anugerah dalam kedua-dua kategori yang dicalonkan. Satu pencapaian yang amat membanggakan buat diri Dj Lin dan kegembiraan buat semua peminat Dj Lin.

Anugerah Seri Angkasa telah berlangsung selama 2 hari iaitu pada 18hb dan 19hb Februari 2011 bertempat di Dewan Merdeka Pusat Dagangan Dunia Putra, (PWTC). Acara bermula pada pukul 8.30 malam . Semua  committee dan fans meluangkan masa hadir sama memberi support pada Dj Lin. 18hb Februari merupakan hari kemenangan pertama Dj Lin dalam kategori Anugerah Rancangan Interaktif Radio Terbaik dan hari kedua 19hb Februari Dj Lin menang dalam pencalonan Anugerah Dj Radio Wanita Terbaik. Jom view gambar-gambar yang diambil sewaktu kami di Anugerah Seri Angkasa.

 ok ni gambar-gambar hari pertama anugerah 18hb Februari 2011
Committee bergambar dengan Dj Lin sebelum majlis anugerah bermula


Bergambar bersama di pentas kemenangan...Bergambar bersama Wan Maimunah
Bergambar bersama Bob Ringgo dan krew Suria Wheel
ok yang ni pula gambar-gambar pada 19hb Februari 2011, Check it out...


Antara fans yang hadir pada hari kedua Anugerah
Dj Lin meraikan kemenangan bersama para peminat

Last sebelum close entry ni, all fans dan committee sekali lagi mengucapkan tahniah kepada Dj Lin atas kemenangan beliau. Moga karier kak lin terus maju di masa hadapan, InsyaAllah...