Rabu, Februari 16, 2011

SURIA SHOWDOWN @ EAST COAST MALL KUANTAN

30hb Januari 2011 telah diadakan sesi ujibakat Suria Showdown Band Kampus Terbaik. Dj Lin dan Myra merupakan MC sewaktu sesi ujibakat berlangsung. Beberapa committee bersama dengan fans Dj Lin telah ke Kuantan bagi menyaksikan sesi ujibakat dan menemani Dj Lin di sana. Banyak band yang telah mendaftar dan semuanya hebat-hebat belaka. Jom check it out gambar-gambar di sana dan lihat apa aktiviti Fan Dj Lin Cinta Mania sewaktu berada di East Coast Mall Kuantan.


Semasa sesi pendaftaran band;Ni antara band-band yang melaporkan diri dan perform dalam ujibakat Suria Showdown Band Kampus Terbaik,


Artis yang hadir pada sesi ujibakat yang merupakan juri pada hari tersebut; Monoloque dan Bandi Amuk;

Dj Lin bergambar bersama Monoloque dan Bandi Amuk

Yang ayu berbaju biru tu adalah wife Bandi amuk, suka tengok wajahnya, COOL je..

abg JJ turut beri komen selaku juri dalam sesi ujibakat tersebut
penat 'meraung' di pentas (ceh macam kitorang plak yang perform), kami ke NOodle StatiOn untuk menjamu selera

We all makan-makan at Noodle Station di East Coast Mall masa rest time sebelum semi final
Haa..penat berdiri, ape lagi tiket 1st class kitorang dapat..depan stage lagi... cayalah Ojan, Lizawati Liz and Sue Earthbaby, korang memang terbaik!!!

Barisan Juri-juri belakang tabir... =)

Bergambar bersama Dj Lin dan Myra;


Tidak lupa juga bergambar bersama artis yang hadir, Bandi Amuk sebagai juri di Suria Showdown @ Kuantan,Fan Dj Lin bergambar promosi T-Shirt Rasmi Fan Dj Lin Cinta Mania di East Coast Mall Kuantan, Sesiapa yang belum dapatkan t-shirt eksklusif ni cepat-cepatlah dapatkan sebelum kehabisan stok.


Kami tak pernah ketinggalan untuk shoot gambar beramai-ramai sebelum meninggalkan East Coast Mall.


Selepas meninggalkan East Coast Mall, kami jalan-jalan cari makan keropok lekor... Nyum nyum nyum..dan sempat lagi bergambar dengan tauke kedai keropok lekor ni, so kami kira jadi duta kedai keropok lekor sekejap untuk promosi.. =)Sekian entry untuk kali ni, entry seterusnya akan diupdate lagi, Terima kasih yang tidak terhingga kepada all committee dan fan Dj Lin yang menjayakan 'ekspedisi' ke Kuantan !!